Pružamo cjelovitu podršku za sve faze prijava digitalnih EU projekata

Posjedujemo duboko razumijevanje pravila, smjernica i procesa apliciranja za sredstva iz EU fondova za razvoj digitalnih inovacija, tehnologije i digitalne infrastrukture te osiguravamo da prava ideja nađe pravi natječaj!

Razumijemo koliko je važno realizirati uspješan EU projekt koji će podržati strategiju i rast poduzeća. Zbog toga smo se specijalizirali za pripremu i provedbu različitih vrsta digitalnih EU projekata, bilo da se radi o programima za poduzetništvo, istraživanje i razvoj ili održivi razvoj.

Imamo stručnjake koji se konstantno educiraju o novim pravilima i smjernicama Europske unije te smo uvijek u toku s najnovijim trendovima i praksama u pripremi projekata.

Pružamo klijentima potpunu uslugu, od početne procjene i pripreme projektnog prijedloga do implementacije i izvještavanja o provedbi projekta.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o tome kako možemo pomoći u prijavi i provedbi vašeg EU projekta.

Informel - EU Projekti
Informel - EU Projekti

Razumijemo koliko je važno realizirati uspješan EU projekt koji će vam donijeti koristi i financijska sredstva za vaše poduzeće. Zbog toga smo se specijalizirali za pripremu i provedbu različitih vrsta EU projekata, bilo da se radi o programima za poduzetništvo, istraživanje i razvoj ili održivi razvoj.

Kada se radi o prijavi EU projekata, uvijek smo korak ispred. Imamo stručnjake koji se konstantno educiraju o novim pravilima i smjernicama Europske unije te smo uvijek u toku s najnovijim trendovima i praksama u pripremi projekata.

Pružamo klijentima potpunu uslugu, od početne procjene i pripreme projektnog prijedloga do implementacije i izvještavanja o provedbi projekta.

Informel - EU Projekti

Naša specijalnost je u prilagođavanju naših rješenja i usluga kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe svakog pojedinog projekta.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o tome kako možemo pomoći u prijavi i provedbi vašeg EU projekta. Naša stručna podrška pomoći će vam da osigurate financijska sredstva i ostvarite vaše poslovne ciljeve.

S Informelom ugodno surađujem više od dvije godine, a razina i opseg suradnje i dalje rastu i razvijaju se. Rokovi su ispoštovani, predlažu kvalitetna rješenja, a komunikacija im je izravna i učinkovita. Njihovo razumijevanje procesa EU financiranja i njihova sposobnost prilagodbe specifičnim zahtjevima projekta bili su ključni za za uspješnu prijavu našeg projekta, što je rezultiralo dobivanjem sredstava iz fondova Europske unije.

Rix Travel

CEO, Dražen Rastovac

Najavljeni projekti

Informel - Proof of Concept

Proof of concept

Temeljem programa „Dokazivanje inovativnog koncepta“ mikro, mala i srednja poduzeća moći će ostvariti pravo na potporu za projekte istraživanja i razvoja.

Prihvatljivi troškovi: troškovi osoblja, istraživača i tehničara, troškovi instrumenata i opreme, troškovi ugovornih istraživanja, znanja i patenata kupljenih ili licenciranih od vanjskih izvora, dodatni režijski troškovi

Projekti u tijeku

Koncept rješenja detekcija nasukavanja brodice primjenom interneta stvari

Osigurali smo financiranje iz EU fonda u sklopu natječaja za dokazivanje inovativnog koncepta!

Cilj našeg projekta je u godinu dana dokazati inovativnu ideju koja koristi mjerenje pokreta i vibracija trupa brodice za prepoznavanje nasukavanja. 

Glavne aktivnosti

Kroz tri glavne aktivnosti, izradu prototipa, analizu tržišta i uspostavu metodologije upravljanja inovacijama želimo stvoriti sigurnije uvjete za plovidbu, poboljšati naše proizvode i doprinijeti razvoju tehnoloških rješenja u nautičkoj industriji. 

Utjecaj projekta

Ovaj će projekt poboljšati našu sposobnost da upravljamo inovacijama i doprinijeti razvoju naše tvrtke. Osim toga, otvorit će put razvoju novih inovativnih proizvoda. Projekt je u skladu s ciljevima EU fondova i nacionalnim strategijama, kao što su Strategija pametne specijalizacije, Nacionalna razvojna strategija do 2030. i Strategija razvoja održivog turizma do 2030.

Početak i trajanje projekta

Datum početka projekta je 26.3.2024. i trajati će godinu dana, do 26.3.2025.

POC - Detekcija nasukavanja

Zanimaju vas
naše usluge?

Informel d.o.o.
Zagreb, Trg kralja Petra Krešimira IV 2
HR86917071179

+385 1 5810 109

 

info@informel.hr

Powered by renewable energy
ESIF financijski instrumenti
HAMAG Bicro